Υλικά:
4 μεγάλα καρότα
3 πατάτες καθαρισμένες
2 κρεμμύδια τριμμένα
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας
1 αβγό
1/2 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά δυόσμο ξηρό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό.
- Τις στραγγίζουμε και τις λιώνουμε μέσα σ΄ένα μπολ.
- Κάνουμε το ίδιο με τα καρότα σε μια άλλη κατσαρόλα.
- Ζυμώνουμε με τα χέρια όλα τα υλικά μας.
- Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
- Μόλις ροδίσουν τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε πιατέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου