Υλικά:
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο άνηθο
1 φλιτζάνι αγγούρι κομμένο σε κύβους
1 ½ κουταλιά ψιλοκομμένο Φρέσκο κρεμμυδάκι
¼ κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
¾ του φλιτζανιού μαγιονέζα
¾ του φλιτζανιού γιαούρτι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε στο μούλτι τον άνηθο με το αγγούρι, το κρεμμυδάκι και το πιπέρι μέχρι να ψιλοκοπούν αλλά όχι να διαλυθούν.
- Τα βάζουμε σ' ένα μπολ και ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα και το γιαούρτι. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου