Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Το αποσύρετε από τη φωτιά, το στραγγίζετε και το αφήνετε να κρυώσει. Ζυμώνετε καλά τον κιμά, προσθέτοντας το λιωμένο σκόρδο, το σοταρισμένο κρεμμύδι, τα μπαχαρικά, το κέτσαπ, τη μουστάρδα, τα βότανα, το αυγό και το αλατοπίπερο. Πλάθετε 8 μέτρια μπιφτέκια και τα αλευρώνετε. Αφήνετε τα μπιφτέκια να «ξεκουραστούν» στο ψυγείο για 15’ περίπου. Ζεσταίνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε τα μπιφτέκια σε μέτρια φωτιά και από τις δύο πλευρές. Μπορείτε ακόμη να ψήσετε τα μπιφτέκια στο γκριλ. Σερβίρετε με μια δροσερή σαλάτα ή πατάτες τηγανητές.
|
| Κύριο Συστατικό : Κιμάς μοσχαρίσιος Είδος Πιάτου : Κυρίως Περίσταση : Καθημερινό Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι , Γκριλ Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο Μερίδες : 4 Πηγή : Ucook Team |
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου