Υλικά:
2 κόκκινες πιπεριές
5 λιαστές ντομάτες
10 ελιές
8 φιλέτα αντζούγιας
2-3 κουταλιές φρέσκο βασιλικό
2 μπάλες μοτσαρέλα
μπαλσάμικο
Εκτέλεση:
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220ο C.
- Κόβουμε τις πιπεριές στη μέση αφαιρούμε τα σπόρια, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Βάζουμε πάνω σε κάθε μία από ½ μπάλα μοτσαρέλα και επιστρέφουμε στο φούρνο τις πιπεριές για άλλα 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
- Τα βάζουμε σε μια πιατέλα και τα περιστυχοίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά και ραντίζουμε με μπαλσάμικο.
- Σερβίρουμε με τη συνοδεία ζεστού ψωμιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου