Υλικά:
- 650 γρ. καθαρισμένες πατάτες
- αλάτι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 150 γρ. ψιλοκομμένη μπέϊκον
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- ½ φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
- φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους για 30 λεπτά, τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και τις ψιλοκόβουμε.
- Σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι, τηγανίζουμε το μπέικον με το κρεμμύδι για 6 λεπτά, μέχρι το μπέϊκον να γίνει τραγανό.
- Προσθέτουμε τις πατάτες, το ζωμό και μπόλικο αλάτι και πιπέρι.
- Λιώνουμε μ' ένα πιρούνι καλά τις πατάτες και μαγειρεύουμε μέχρι οι πατάτες να αρχίσουν να δημιουργούν κρούστα.
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου