Υλικά:
4 φέτες μπαγιάτικο ζυμωτό χωριάτικο ψωμί
1 κονσέρβα τόνο σε ελαιόλαδο
3 ώριμες ντομάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια
1 σκελίδα σκόρδο
φύλλα βασιλικού
αλάτι
1 κουταλιά κάππαρη
Εκτέλεση:
- Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε τη ντομάτα με την κάππαρη, το αλάτι, τον βασιλικό και τον τόνο μαζί με το λάδι του.
- Ψήνουμε στην τοστιέρα ή το γκριλ το μπαγιάτικο ψωμί και μόλις γίνει τραγανό τρίβουμε πάνω στην κόρα το σκόρδο για να πάρει άρωμα.
- Με ένα κουτάλι βάζουμε πάνω στο ψωμί τα υλικά μας και σερβίρουμε
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου