Υλικα:
- 350 γρ. στραγγιστό πλήρες γιαούρτι
- 150 γρ. ψιλοκομμένα φρέσκα φρούτα
- ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 50 γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση:
- Ψιλοκόβουμε φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα όπως το ροδάκινο, η φράουλα το βερύκοκο).
- Τα περιχύνουμε με τη ζάχαρη και τα αφήνουμε να βγάλουν τα σιρόπια τους και τα αρώματά τους για μια ώρα στο ψυγείο.
- Ανακατεύουμε την κρέμα με το γιαούρτι.
- Προσθέτουμε μέσα τα φρούτα και τα βάζουμε όλα μαζί στη μηχανή του παγωτού.
- Αν δεν έχουμε τότε τα βάζουμε στην κατάψυξη αλλά θα πρέπει κάθε μία ώρα να τα βγάζουμε και να τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου