Καγκουρώ
Υλικά:
1 σφηνάκι vodka
2/3 σφηνάκι βερμούτ ξηρό (ντράϊ)
2 σταγόνες χυμό λεμονιού
πάγο
1 φέτα λεμόνι για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Πηγή: lovecooking.gr
Υλικά:
1 σφηνάκι vodka
2/3 σφηνάκι βερμούτ ξηρό (ντράϊ)
2 σταγόνες χυμό λεμονιού
πάγο
1 φέτα λεμόνι για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
- Βάζουμε τα παγάκια στο σέικερ.
- Προσθέτουμε τη vodka και το βερμούτ.
- Ανακατεύουμε καλά και στραγγίζουμε σε ποτήρι για κοκτέιλ.
- Στύβουμε τις σταγόνες λεμονοχυμού από πάνω, γαρνίρουμε με τη φέτα του λεμονιού και το καγκουρώ μας είναι έτοιμο.
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου