Σ
Yλικά:
300 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
250 γρ σταμναγκάθι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 γαλλική μπαγκέτα
300 γρ. γαλλικό κατσικίσιο τυρί κορμό
Για τη βινεγκρέτ
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ξύδι από κρασί
Εκτέλεση:
Πηγή: lovecooking.gr
Yλικά:
300 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
250 γρ σταμναγκάθι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 γαλλική μπαγκέτα
300 γρ. γαλλικό κατσικίσιο τυρί κορμό
Για τη βινεγκρέτ
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ξύδι από κρασί
Εκτέλεση:
- Φτιάχνουμε τη βινεγκρέτ βάζοντας το λάδι, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και το ξύδι σ' ένα βαζάκι που κλείνει.
- Τα χτυπάμε καλά όλα τα υλικά και αφαιρούμε όσο σκόρδο μπορούμε.
- Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά και τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
- Κόβουμε 6 φέτες από το ψωμί και τις ψήνουμε μέχρι να κάνουν κρούστα στο γκριλ.
- Σε μια πιατέλα βάζουμε στη μέση τα λαχανικά και γύρω γύρω τις φέτες του ψωμιού.
- Ραντίζουμε με τη βινεγκρέτ όλη τη πιατέλα μας και τοποθετούμε πάνω στο ψωμί τις φέτες από το κατσικίσιο τυρί.
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου