Υλικά
500 γρ. Αρακάς
1 κιλό μοσχαράκι γάλακτος, κομμένο σε μερίδες
300 γρ. Κρεμμυδάκια Στρογγυλά
500 γρ. Ντομάτα Ψιλοκομμένη
2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας Σκόρδο Ψιλοκομμένο
½ φλιτζανιού Άνηθος Ψιλοκομμένος
λίγη ζάχαρη
λίγο αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Πλένετε και στραγγίζετε το κρέας. Ζεσταίνετε το λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
Κατόπιν προσθέτετε το κρέας και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 10΄. 2. Προσθέτετε την ντομάτα, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε το φαγητό να βράσει για 30΄.
Τέλος, ρίχνετε τον αρακά, τον άνηθο, τη ζάχαρη και 1 φλιτζάνι ζεστό νερό και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας και ο αρακάς. Στο τέλος του μαγειρέματος προσθέτετε το αλάτι και το πιπέρι.
μερίδες 6
Πηγή: argiro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου