Υλικά
400 γρ. σουμάδα
230 γρ. νερό
1 σφηνάκι τσίπουρο ή βότκα
230 γρ. νερό
1 σφηνάκι τσίπουρο ή βότκα
Παρασκευή
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα τοποθετούμε στην κατάψυξη για μισή ώρα. Βγάζουμε από την κατάψυξη και ανακατεύουμε πολύ καλά και αυτό το επαναλαμβάνουμε τουλάχιστον 5-6 φορές. Στην περίπτωση που διαθέτουμε παγωτομηχανή, ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της. Διατηρούμε στην κατάψυξη. Πηγη athinorama
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου