Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

ΚΕΜΠΑΜΠ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
1 στήθος κοτόπουλου
3 κόκκινες πιπεριές
7 πράσινες πιπεριές
1 τσαμπί ντομάτας (όσες θέλουμε)
1 κιασεδάκι γιαούρτι
2 καρότα
1/2 πίτα
1 κ.σ. βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις πιπεριές από τους σπόρους και κόβουμε το στήθος του κοτόπουλου και τα καρότα,όσο είναι το μήκος ενός δακτύλου του χεριού.Βάζουμε μέσα στο τηγάνι βούτυρο.Σοτάρουμε μέσα στο βούτυρο, τις πιπεριές και τα καρότα.Κόβουμε την πίτα κομματάκια και την τοποθετούμε στα πιάτα.Πάνω από την πίτα βάζουμε το καλοχτυπημένο γιαούρτι. Προσθέτουμε λάδι στο τηγάνι και μέσα σ΄αυτό σοτάρουμε τις ντομάτες αφού τις κόψουμε.Λίγες από τις ντομάτες τις βάζουμε πάνω στο γιαούρτι, το οποίο έχουμε βάλει ήδη επάνω στα κομμάτια της πίτας που έχουμε κόψει.Όταν σοταριστούν οι πιπεριές και τα καρότα τα τοποθετούμε στα πιάτα.Μετά σοτάρουμε και το κοτόπουλο, το οποίο όταν κοκκινίσει το τοποθετούμε στο μέσον του πιάτου.Μετά λειώνουμε βούτυρο με το οποίο περεχούμε όλα τα προαναφερθέντα στο πιάτο υλικά και είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου