Yλικα
- 3 μέτρια κρεμμύδια
- 1 1 / 3 κούπας αλεύρι
- 2 κ.τ.σ. Παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κτ.γ. αλάτι
- ελάχιστο πιπέρι
- 1 / 2 κ.τ.γ σκόρδο σε σκόνη
- 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
- 2 αυγά ξεχωριστά τον κρόκο από το ασπράδι
- 1 1 / 4 κ. γάλα
Εκτέλεση:
- Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια και κόβουμε σε φέτες 1 εκ. πάχους.
- Χωρίζουμε σε δαχτυλίδια.
- Χτυπάμε μαζί τα υπόλοιπα συστατικά, εκτός από τα ασπράδια.
- Χτυπάμε τα ασπράδια παράλληλα μέχρι να αφρατέψουν.
- Βουτάμε στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν, περίπου 5'.
- Στραγγίζουμε και τα πασπαλίζουμε με αλάτι.
- Σερβίρουμε αμέσως.
Πηγή: lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου