Υλικά:
- 5 αβγά
- 3 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και τριμμένες στον τρίφτη
- 1 φλιτζάνι θρυμματισμένη φέτα
- 1 κουτ. σούπας βιτάμ
- 1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη
- Αλάτι/πιπέρι/ρίγανη
- Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε σε φαρδύ τηγάνι την σάλτσα ντομάτας με τα μπαχαρικά, το βούτυρο και το σκόρδο .- Αφήνουμε για 5-10 λεπτά να πάρει μερικές βράσεις και να δέσει ελαφρώς.
- Προσθέτουμε τα αβγά χτυπημένα με τη φέτα.
- Ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις μαζί με την σάλτσα.
- Όταν σφίξουν τα αβγά και ανακατευτούν με την σάλτσα καλά, τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα γαρνίρουμε με τον μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου