
Βράζουμε το κοτόπουλο και το ξεψαχνίζουμε σε μικρά κομμάτια. Σοτάρουμε ελαφρώς με ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο. Σβήνουμε με ξίδι. Προσθέτουμε το ζωμό κότας και αφήνουμε να τραβήξουν τα υγρά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το μισό μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι. Σερβίρουμε στο πιάτο και στολίζουμε με λίγο μαϊντανό ή ξίδι.
|
 | Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο Είδος Πιάτου : Κυρίως Περίσταση : Καθημερινό Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος : 40 Λεπτά Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι , Κατσαρόλα Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι Μερίδες : 4 Πηγή : NEW LINE t |
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου