100γρ. φέτα 1 φύλλο κρούστας 40γρ. σουσάμι 50γρ. μέλι 15γρ. ούζο βιολογικό ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Ανοίγουμε το φύλλο κρούστας και βάζουμε στη μέση τη φέτα την οποία την έχουμε σε ένα παραλληλόγραμμο κομμάτι. Ρίχνουμε το μισό σουσάμι και το μισό μέλι. Διπλώνουμε το φύλλο κρούστας και στις άκρες για να κολλήσει βρέχουμε με το ούζο. Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.Το σερβίρουμε αμέσως ζεστό και ρίχνουμε από επάνω το μέλι και το σουσάμι που έχουν περισσέψει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου