Υλικά
- 600 γραμμ. μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε λωρίδες
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 πιπεριά κόκκινη σε λεπτές φέτες
- 6 ασπρομανίταρα σε φέτες
- 5-6 κλωνάρια σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
- 1 κ.γλ. κάρι
- 1 κ.γλ. πάπρικα καυτερή
- 1 κ.γλ. ζάχαρη καστανή
- 2 κ.σ. σόγια σος
Eκτέλεση:
1. Σε βαθύ τηγάνι ή γουόκ ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φιλέτο για 2΄-3΄. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, την πιπεριά, το σχοινόπρασο, το κάρι και την πάπρικα, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3΄-4΄ ακόμα.
2. Σβήνουμε με τη σόγια και το κρασί. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5΄. Δοκιμάζουμε πριν αλατίσουμε και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.
Πηγή: argiro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου