ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΠΑΛΙ;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ!

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

How to Make Baklava

Αναρτήθηκε από ΗΛΙΑΣ ΦΥΛΛΑΣ στις 10:56 π.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης κινητού
Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΗΛΙΑΣ ΦΥΛΛΑΣ

Δημιουργήστε το δικό σας διακριτικό

MIKΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΝΙΤΣΕΛ:Τηγανίστε τα σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένα!Για να μην καεί το λάδι όταν τηγανίζετε, μην αφήνετε το τηγάνι στη φωτιά ποτέ χωρίς να έχει μέσα κάτι. Αρκεί να βάλετε μια φέτα ψωμί.ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΟΨΥΧΑ, αφήστε την μία ώρα μέσα σε χλιαρό γάλα ή σε νερό με λίγο αλάτι.ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΡΑΣΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ! μόλις βράσει, περάστε την σε κρύο νερό.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΨΙΜΟ ΜΑΛΑΚΟΥ ΤΥΡΙΟΥ Ο ΤΡΙΦΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ!. Βάλτε τον για 10 λεπτά στο ψυγείο και μετά σε ζεστό νερό.ΕΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΕΨΑΝ ΚΡΟΚΟΙ ΑΥΓΩΝαπό την παρασκευή ενός γλυκού, μπορείτε να τους διατηρήσετε στο ψυγείο για δυο μέρες, εάν τους βάλετε σε μπώλ με κρύο νερό, που να τους σκεπάζει.ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΦΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΠΑΝΙΑ.βρέξτε το μπουκάλι με ζεστό νερό για λίγα δευτερόλεπτα. Η θερμοκρασία διαστέλλει το γυαλί κι έτσι θα βγει ευκολότερα ο φελός.Μη βάζετε τη σαμπάνια στο ψυγείο, γιατί αλλοιώνεται το άρωμά της. ΠΩΣ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ, αν τα βάλετε σε ζεστό χώρο κλεισμένα σε χάρτινη σακούλα.ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ Η ΖΑΧΑΡΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ, βάλτε το για 1-2 λεπτά στο φούρνο.ΠΩς ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ; Τα αφήνουμε σε μπώλ με νερό, αλλά πριν έχουμε ρίξει μέσα μια χούφτα αλάτι. Αυτό θα αναγκάσει τα έντομα να βγούν στην επιφάνεια.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΜΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, προσθέστε ένα κομμάτι μήλο τριμμένο.ΠΩς ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ;Ανακουφιστείτε με μιά κουταλιά μέλι διαλυμένο σε λίγο χυμό λεμονιού με λίγο νερό και πιείτε το αργά.ΝΟΣΤΙΜΟΤΕΡΑ ΣΝΙΤΣΕΛ!Προσθέστε δυό κουταλιές τριμμένο τυρί στην τριμμένη φρυγανιά που τα πανάρετετε.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΦΡΑΤΗ ΟΜΕΛΕΤΑ προσθέστε στα χτυπημένα αβγά 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΙΚ;Αβγά σολομού. Τρώγεται σε καναπεδάκια με λεμόνι και βούτυρο ή σερβίρεται στο ειδικό σκεύος για χαβιάρι με πάγο από κάτω.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ;Συκώτι πάπιας ή χήνας. Εκλεκτότερο θεωρείται της χήνας με γεύση λεπτή και γλυκιά. Η καλύτερη ποιότητα είναι το φουά γκρά entier.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΚΟ Η ΡΩΣΣΙΚΟ ΧΑΒΙΑΡΙ;Αβγά από το ψάρι οξύρυγχος, το οποίο ψαρεύεται στα νερά της Κασπίας Θάλασσας. Ακριβότερη ποικιλία η Beluga (την προτιμά κι ο Τζέημς Μπόντ) που η τιμή της φτάνει και τις 500.000 δρχ το κιλό!ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΕΛΑ;Πρόβειο ή κατσικίτσιο τυρί που προέρχεται από τη Μεσσηνία και τη Λακωνία. Τρώγεται σε σαλάτες ή επιτραπέζιο.ΠΩΣ ΘΑ ΧΥΛΩΣΕΙ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΟΥ ή Η ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΟΥ;Πολτοποιήστε λίγα φασόλια (για τη φασολάδα) ή πατάτες (για την ψαρόσουπα) με ένα πηρούνι και ξαναρίξτε τα στο φαγητό. Ανακατέψτε καλά.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, προσθέστε στο νερό που βράζουν 1-2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο!ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ τα μπαχαρικά εκτεθειμένα στην ζέστη και την υγρασία,γιατί χάνουν τη γεύση και το άρωμά τους.ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ;Βαλτε σε δοχείο που κλείνει καλά το τυρί σας και περιχύστε το με νερό που βράσατε μαζί με γάλα και λίγο αλάτι.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΑΡΩΣΟΥΝ πολύ οι φέτες του μπέηκον, πριν τις τηγανίσετε, βουτήξτε τες σε καυτό νερό και στεγνώστε τες με απορροφητικό χαρτί.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ το κρασί στις συνταγές των φαγητών κατσαρόλας με κονιάκ. Θα τους δώσει μια φινέτσα και μια διακριτική μυρωδιά.ΌΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ στα μικροκύματα, προσθέστε λίγο βούτυρο και λίγο νερό (1-2 κουταλιές της σούπας). Θα διευκολύνει το ομοιόμορφο και γρήγορο ψήσιμό τους.ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ στην πατατοσαλάτα πρέπει να ρίχνεται όσο οι πατάτες είναι ζεστές, ώστε να απορροφηθεί καλύτερα!ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ που θέλετε να κάνετε πουρέ, πρέπει να τις λιώνετε όσο είναι ζεστές, γιατί λιώνουν πιο εύκολα και δε δημιουργούνται "κόμποι".

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΕΙΚ!

Καταρχήν, το φούσκωμα ενός κέικ εξαρτάται από το είδος του κέικ που φτιάχνετε.Υπάρχουν 2 βασικές διαφορετικές κατηγορίες:τα κέικ βουτύρου που φουσκώνουν λόγω του μπέικιν πάουντερ ή της μαγειρικής σόδας που προσθέτουμε καιτα σπογγώδη κέικ που φουσκώνουν από τον αέρα που χτυπιέται μέσα στα αβγάΣτα κέικ βουτύρου, το βούτυρο που χρησιμοποιείτε θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να είναι μαλακό και ΟΧΙ παγωμένο.Παίζει μεγάλο ρόλο στο φούσκωμα της ζύμης, το μέγεθος του ταψιού που θα χρησιμοποιήσετε. ΠΑΝΤΑ να χρησιμοποιείτε το ακριβές μέγεθος που σας προτείνει η συνταγή. Αν το ταψί που θα χρησιμοποιήσετε είναι πολύ μεγάλο, το κέικ δε θα φουσκώσει όπως πρέπει. Αν πάλι είναι πολύ μικρό, το κέικ θα καθήσει στο κέντρο. Πολλές φορές, η ζύμη ξεχειλίζει όταν φουσκώνει στο μικρό ταψί και χύνεται μέσα στο φούρνο.Για τα κέικ βουτύρου χρησιμοποιήστε ταψιά που δεν κολλάνε. Λαδώνετε και αλευρώνετε το ταψί πριν τη χρήση του. Στα σπογγώδη κέικ, μεγάλο ρόλο στο φούσκωμα παίζει ο χρόνος που θα χτυπήσετε τα αβγά. Ακολουθείτε τις οδηγίες της συνταγής και μην τα χτυπάτε περισσότερο από όσο χρειάζεται (δυστυχώς εδώ θα χρειαστούν πολλές δοκιμές μέχρι να φτιάξετε το τέλειο κέικ, εκτός κι αν έχετε κάποιο φίλο που το έχει καταφέρει και σας δείξει πόση ώρα τα χτυπά).Ανακατέψτε τα αβγά με τα υπόλοιπα υλικά φέρνοντας τα κάτω υλικά προς τα πάνω, σα να τα διπλώνετε. Για αυτού του είδους κέικ, χρησιμοποιούμε το ταψί που είναι γνωστό σε όλους σαν "φόρμα για κέικ", αυτό με την τρύπα στο κέντρο. Η τρύπα αυτή βοηθάει στην κυκλοφορία ζεστού αέρα κατά το ψήσιμο. Επίσης, βοηθά στο φούσκωμα της ζύμης αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ: δε θα πρέπει να λαδώνετε τη φόρμα του κέικ. Αυτό γιατί το κέικ πρέπει να κολλήσει στις πλευρές της φόρμας κατά το φούσκωμα και έτσι να φουσκώνει καλύτερα.Ψήσιμο:Ο φούρνος πρέπει να είναι προθερμασμένος και να μην ανοίξετε καθόλου το φούρνο κατά την πρώτη μισή ώραπου ψήνεται το κέικ. Πρέπει η θερμοκρασία να παραμείνει σταθερή για να φουσκώσει καλά το κέικ.Θα είστε σίγουροι ότι το κέικ βουτύρου σας είναι έτοιμο αν το τρυπήσετε με μια οδοντογλυφίδα. Αν η οδοντογλυφίδα βγει καθαρή από το κέικ τότε είναι έτοιμο!!!Θα σας πρότεινα να παραμείνετε σε μία δοκιμασμένη συνταγή (να την έχει φτιάξει κάποιος και να σας άρεσε). Πειραματιστείτε ξανά και ξανά με την ίδια συνταγή, το ίδιο ταψί, ακολουθώντας και τις παραπάνω συμβουλές, μέχρι να καταφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Συνταγές από το GreekCook.gr








Συνταγές από το GreekCook.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

Labor Day Pictures, Comments, Images, Graphics
-

Αναγνώστες









ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου

ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η πληρωμή

ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση

ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής

ask2use.com: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια




Print this page


Photo Cube Generator

Αρχειοθήκη ιστολογίου

  • ►  2013 (159)
    • ►  Νοεμβρίου (2)
    • ►  Οκτωβρίου (1)
    • ►  Σεπτεμβρίου (3)
    • ►  Ιουνίου (9)
    • ►  Μαΐου (20)
    • ►  Απριλίου (45)
    • ►  Μαρτίου (34)
    • ►  Φεβρουαρίου (27)
    • ►  Ιανουαρίου (18)
  • ►  2012 (515)
    • ►  Δεκεμβρίου (34)
    • ►  Νοεμβρίου (24)
    • ►  Οκτωβρίου (33)
    • ►  Σεπτεμβρίου (54)
    • ►  Αυγούστου (47)
    • ►  Ιουλίου (58)
    • ►  Ιουνίου (28)
    • ►  Μαΐου (55)
    • ►  Απριλίου (54)
    • ►  Μαρτίου (44)
    • ►  Φεβρουαρίου (37)
    • ►  Ιανουαρίου (47)
  • ▼  2011 (420)
    • ►  Δεκεμβρίου (109)
    • ►  Νοεμβρίου (70)
    • ►  Οκτωβρίου (79)
    • ▼  Σεπτεμβρίου (80)
      • ΤΑΧΙΝΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΗΛΑ
      • ΜΠΑΛΑΖΕΣ
      • ATZEM ΠΙΛΑΦΙ
      • ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΠΑΡΗ
      • ΕΚΜΕΚ
      • ΣΑΡΑΓΛΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
      • ΧΙΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΙΕΝΤΙ
      • ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΩΤΙΚΗ
      • ΤΑΜΠΟΥΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ Ή ΔΑΒΡΟΛΙΑ (ΧΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ)
      • ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΕΜΠΑΜΠ
      • ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ ΚΕΜΠΑΜΠ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ)
      • ΚΙΡΚΑΣΙΑΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
      • ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ
      • ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΤΕ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ
      • ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΟΥΖΟ
      • ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
      • ΠΑΣΤΕΛΑΡΙΕΣ
      • ΜΠΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ
      • ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΕΛΙΕΣ
      • ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕΝΤΑΣ
      • ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
      • ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ
      • IΣΛΙ
      • ΠΟΥΡΕΣ ΒΟΥΤΥΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΣΟ
      • ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΑΠΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ Μ...
      • ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΑΝΤΟΥΡΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ
      • ΜΟΣΧΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ
      • ΣΟΥΦΛΕ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΜΕ 3 ΤΥΡΙΑ
      • ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΤΑ ΞΙΠΟΛΥΤΗ
      • SEKER - PARE (ανατολίτικο σιροπιαστό)
      • ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
      • ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΑΠΠΑΡΗ
      • ΣΑΛΑΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ
      • ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΜΠΕΪΚΟΝ
      • ΚΑΡΑΜΕΛΕΝΙΑ ΓΚΑΝΑΣ
      • ΚΟΥΖΟΥ ΝΤΟΛΜΑ - ΓΕΜΙΣΤΟ ΑΡΝΙ (ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ)
      • ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΡΑΣΑΤΕΣ
      • ΚΟΥΛΑΚΛΙ ΜΑΝΤΙ
      • ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
      • ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ
      • ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ
      • ΓΛΥΚΟ ΠΑΣΤΕΛΙ
      • ΜΥΔΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
      • ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ
      • ΚΟΤΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΗ
      • ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΪΜΑΚΙ
      • ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
      • ΤΑΜΠΟΥΛΕ
      • How to Make Baklava
      • Turkish Recipes Made Quick & Easy : How to Roll th...
      • ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ
      • ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ
      • ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ
      • ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΣΤΡΙΦΤΗ
      • ΓΛΥΚΟ ΑΝΑΝΑΣ
      • ΣΟΥΦΛΕ ,ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
      • ΜΟΣΧΑΡΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ
      • ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ
      • ΓΛΥΚΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΚΙ
      • ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ
      • ΧΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣΤΙΧΟΑΜΑΡΤΙΑ
      • ΛΑΒΡΑΚΙΑ
      • ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑΧΝΙ
      • ΠΕΤΙΜΕΖΙ : ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ
      • ΜΠΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΑΡΝΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
      • ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ
      • ΧΑΨΙΑ ΤΟΥΦΑ
      • ΠΕΙΝΙΡ ΜΠΟΥΡΕΚ
      • ΣΙΣ ΤΑΟΥΚ
      • ΤΑΝΩΜΕΝΟΝ ΣΟΥΡΒΑ (ποντιακη σουπα
      • ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ
      • ΚΙΟΥΝΕΦΕ
      • ΚΙΟΦΤΕ
      • ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΤΟΥΡΣΙ (ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΝΟΥ)
      • ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΪΚΑ
      • ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ ΜΕ ΓΑΛΑ
      • Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ
      • ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΡΑΣΑΤΟΣ
      • ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ
      • ΠΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΚΙΜΑ
    • ►  Αυγούστου (57)
    • ►  Ιουλίου (25)
HLIAS FYLLAS. Θέμα Υδατογράφημα. Από το Blogger.